keskiviikko 11. kesäkuuta 2008

Jokseenkin viiveellistä on ollut tämä blogini päivitys, mitä pahoittelen kovin. Töissä on pitänyt kiirettä, ja olen yrittänyt opiskella jotain rästiin jääneitä opintojakin pois alta siinä sivussa. Koska kotona ei ole nettiä, en ole päässyt päivittämään ajan kanssa, ja digikamera on kaiken lisäksi unohtunut isän ja äidin luo. Second hand -liikkeissä ja kirpputoreilla olen ehtinyt kuitenkin vierailla useampaankin kertaan tässä tällä ja viime viikolla, ja olen löytänyt muun muassa

- luonnonvalkoisen laskostetun villakangashameen (0,50€)
- oranssin vekkihameen (0,50€)
- tummansinisen vekkihameen (0€)
- kauan etsimäni ja hyväkuntoisen mustan neuletakin (3€)
- luonnonvalkoiset avokkaat Design Marja-Leena (3,5€)
- valkoiset pitsikankaiset ballerinat (7€ [kamalan kalliit - varsinkin, kun olivat vielä vähän rikki])
- neljä pientä laukkua (kaksi valkoista sekä yhden punaisen ja yhden turkoosin, kaikki 1-3€)
- puhvihihaisen paidan, jonka K antoi minulle Kierrätyskeskuksen ilmaisosastolta löydettyään todettuaan, että se sopii kooltaan minulle paremmin kuin itselleen
- suuren liilan muovisormuksen (0,60€).

Lisäksi olen hamstrannut kangastilkkuja ja -paloja ja ostanut pussikaupalla pitsinauhaa Eurokankaasta (150€/kg) ja silkkinauhaa ja uusina vaatteina pitsisukkahousut (noin 5€), harmaan t-paidan (noin 12€) ja meleeratunharmaan neuletakin (4,90€), kaikki Gina Tricotista, sekä retrohenkiset ruskeat aurinkolasit (5,90€)b H&M:stä.

Kaikesta tästä kuvia tiedossa, kunhan saan kamerani takaisin & aikaa kuvata ja päivittää.

Rintarosseja, rusettiriipuksia sekä lentävä mansikka -riipuksia, rintakoruja ja nappikorvakoruja myynnissä nyt Pulu Art & Design Shopissa osoitteessa Punavuorenkatu 1 (Fredrikintori). Tervemenoa kaikki sinne! Loin oman blogin Junie Moon -tuotemerkilleni osoitteeseen http://juniemoonaccessories.blogspot.com. Sinne postitan kuvia tuotteistani, sekä sitä kautta voi myös ostaa jotain ehkä jossain vaiheessa - otan ensin vain selvää, vaatiiko tuotteiden myyminen toiminimen. Panen kuvia Junie Moon -tuotteista kyllä myös tänne!

Tänään Håkan Hellströmin, Anna Järvisen ja Sahara Hotnightsin keikalle Helsingin satamafestivaaleille! Sinne pukeudun pitsisukkahousuihin, harmaaseen paitaan, oranssiin vekkihameeseen ja luonnonvalkoisiin avokkaisiin. Paitaan kiinnitän vielä uuden eilen ompelemani rintarossin.

2 kommenttia:

Herttainen kirjoitti...

Mahtavaa että saat rintakoruja myyntiin! Pitää heti sit Suomessa käydä katsomassa valikoimat :)

Karina Lopes - Psicóloga/Técnica do NUESP kirjoitti...

Its crazy!!!!!!!!!!!!!!beautiful...eu sou brasileira...adorei o vestido com passaros...beijos